Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Lejlighed til leje, Nørrebro, Heimdalsgade (kun bytte)

Heimdalsgade, 2200 København Nørrebro
  • Lejlighed til leje
  • 95 m2
Lejlighed til leje, Nørrebro, Heimdalsgade<span class="hglt"> (kun bytte)</span>
Heimdalsgade, 2200 København Nørrebro
  • Lejlighed til leje
  • 95 m2

Lejlighed til leje, Nørrebro, Heimdalsgade (kun bytte)

Fakta

  • 1185760
  • Lejlighed
  • 95 m2
  • Ikke angivet

Lejlighed til leje på 2200 København N

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Vigtig Information: Denne bolig udbydes af en privatperson, hvor du skal være ekstra opmærksom på en række forhold. Læs mere her.

lejlighed byttes, 2200, Heimdalsgade 95 m2

Vi har en rigtig dejlig, lys og rummelig 4-værelses lejlighed med stor altan med eftermiddags/aftensol, stort spisekøkken og stor stue. Derudover 3 gode værelser. Kæmpe stor gård med bl.a fodboldbane, flere legepladser, grill, adgang til fælleshus og p-kælder. Gården er aflåst, og kun ejendommens lejere har adgang. Der er ingen altan over os, så vi bor med frit udsyn til den blå himmel. 8.610 kr. om mdr. i leje (vand inkluderet). Forbrug: 330 kr. Fiber-internet fra Parknet til 68 kr. om måneden.

Vi er vilde med lejligheden og vores kvarter, men har fået 3 børn og trænger til et værelse mere, så vi er ude efter en stor lejlighed med mange rum!

Heimdalsgade er en fredelig og stemningsfuld gade med en fantastisk libanesisk bager (Alis bageri) få numre fra os, en drøn hyggelig café med udeservering nede på hjørnet og et af Københavns mest velfungerende, lokale byrum - Den sorte plads - hvor Ydre Nørrebro'ere i alle aldre mødes og leger, spiller skak eller griller. Skjolds Plads Metro ligger 2 minutters gang fra os, og her er også kommet en forrygende bager - Bageriet B, den populære restaurant Oberra og Siciliansk Is. Nørrebros bedste integrerede dagsinstitution Røde Rose, ligger lige overfor, og Rådmandsgade Skole, som vi har alle vores børn på, er i gåafstand.

Køkkenet er det originale fra 80'erne med dejligt morgenlys. Badeværelset er det originale med brune 80'er klinker. Lejligheden er i pæn stand og males og istandsættes inden indflytning.

Skriv og fortæl lidt om, hvilken lejelejlighed, du har at bytte med, og så kan vi aftale fremvisning.

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

VI ØNSKER BYTTE TIL BOLIG PÅ MINDST 130 KVM. (HELST MULIGHED FOR 4 SOVEVÆRELSER): Nørrebro, Nordvest, Østerbro, Frederiksberg eller Brønshøj.

Information og data

Denne studiebolig til leje ligger på Heimdalsgade på Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 95 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Bemærk at boligen er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne bolig.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.