Findstudieboliger.dk

Studerende? Find ledige lejeboliger her

Lejlighed til leje i Frederiksberg

108 m2 lejlighed i Frederiksberg til leje

Lejlighed til leje på 2000 Frederiksberg

Beskrivelse


Denne nyopførte penthouse lejlighed er beliggende i Sonninghus – yderst centralt på Frederiksberg. I midten af ejendommens gård, er der et skønt fællesområde, hvor der både er plads til leg på græsplænen og stille stunder på de hyggelige terrasser. Til ejendommen hører private parkeringspladser, som kan lejes på månedlig basis, og der er privat opbevaringsrum i kælderen til alle lejemål.

Ejendommen er beliggende på en stille og ugenert sidegade til Falkoner Allé, og fra ejendommen er der kun få minutters gang til både shopping, offentlig transport herunder bl.a. metro ved Frederiksberg Centret. Endvidere er der kort afstand til naturskønne områder som Frederiksberg Have eller Søerne i indre by.

Lejligheden indeholder: Entré med indbyggede skabe. Dejligt nyere badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine/tørretumbler. Skønt rummeligt køkken/alrum med alle hårde hvidevarer, god skabs- og spiseplads samt fransk altan. Rummelig stue med udgang til altan. På 1 sal er der indrettet to store soveværelser, ene med indbyggede skabe.

Billeder på sagen er henvisningsbilleder fra en af vores lignende renoveringer.

Lejemålet er klar til indflytning nu.