Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Hus til leje, Silkeborg, Rudbølvej

rudbølvej, 8600 Silkeborg
  • Hus til leje
  • 170 m2
  • 13.500 kr. per måned
Hus til leje, Silkeborg, Rudbølvej
rudbølvej, 8600 Silkeborg
  • Hus til leje
  • 170 m2
  • 13.500 kr. per måned

Hus til leje, Silkeborg, Rudbølvej

Fakta

  • 1206657
  • Hus
  • 170 m2
  • 4
  • 13.500 kr.

Skønt parcelhus til hele familien i Hvinningdal, Silkeborg

Søger du en villa med plads til familien i Silkeborg for en periode på omkring 1 år, så er muligheden her.

Villaen udlejes både umøbleret eller delvis møbleret. Lad os vise dig boligen og tage en snak om mulighederne!

For enden af et lukket vænge i et roligt kvarter i Hvinningdal finder du dette skønne parcelhus, som byder på store åbne fællesrum og gode værelser samt en lukket og privat have med plads til både afslapning og leg.

Boligens beliggenhed, som et af de sidste på en aflukket vej og med stisystemer direkte til sportsplads og dernæst børnehus og skole, er ideel for børnefamilien, der søger en fredelig, tryg og praktisk hverdag.

Indgangen til boligen sker via et stort og rummeligt bryggers, som er direkte tilgængeligt fra carporten, således du tørskoet kan komme fra bilen til boligen i al slags vejr.

Fra bryggerset fordeler sig et funktionelt badeværelse med brus og skabs- og vaskearrangement samt to værelser, ét på hver side, hvoraf det ene udstyret med god skabsplads.

Fra bryggerset træder du ind i det lyse og indbydende køkkenalrum, hvor lyset strømmer ind fra bl.a. ovenlysvinduer og store vinduespartier i den tilbyggede glasstue, som er integreret i rummet. Her lukkes haven helt ind i boligen, ligesom der naturligvis er direkte udgang til terrasser og have herfra. Køkkenet er pænt afgrænset med en muret halvvæg fra det resterende rum, uden at være isoleret. Der kan sagtens føres samtaler over madlavningen med familien eller vennerne, som der er rigelig plads til i den store spiseafdeling, som også har brændeovn for yderligere hygge på de kolde og mørke vinteraftner. Selve køkkenet er et pænt velholdt køkken med masser af skabs- og bordplads og alt det nødvendige i hårde hvidevarer.

Fra køkken/alrummet fører en fransk dør til en hyggelig, separat TV-stue, hvor der igen er lagt vægt på udsigt til haven via vinduespartierne fra gulv til loft. Her er der desuden lagt et varmt askegulv for at skabe lidt hygge til rummet.

Med adgang direkte til køkken-/alrummet finder du yderligere et værelse samt en masterafdeling med god skabsvæg og eget badeværelse med brus og skabsarrangement. Desuden findes der her en nedlagt indgang som i dag benyttes til opbevaring/viktualierum.

Villaen byder desuden på et ekstra bryggers/vaskerum/værksted, som der er adgang til fra carporten, og et skur til haveredskaber mv. Der er masser af god opbevaringsplads på et velisoleret loft over boligen.

Haven, som er indhegnet, ligger helt privat med store træer omkring. Her er flere forskellige terrasser i niveauer og derfor altid solforhold dagen igennem.

Hvinningdal er et populært område for netop børnefamilien med velfungerende skoler, daginstitutioner, stisystemer, sport, indkøb mv.

Huset udlejes snarest for en periode på 1 år.

Forbrug betales udover huslejen til forsyningsværkerne.

Depositum: 3 måneders leje

Information og data

Denne studiebolig til leje ligger på rudbølvej i Silkeborg. Silkeborg har postnummeret 8600, og ligger i kommunen Silkeborg, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 170 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Huslejen for lejeboligen er 13.500 kr. per måned.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.